22.12.2013

OOTD: Peplumia ja nahkaa !

Vaikka värit onkin mun juttu, olen viimeaikoina viihtynyt mustassa yllättävän hyvin! :) Villainen paita peplumilla, nahkahame ja biker bootsit, siitä on mun tän kauden luottoasu tehty. Hyppykuvia, koska mä nyt vaan tykkään hyppiä keskellä tietä Otaniemes pari tuntii ulkona. :D Eikä tullut yhtään kylmä, mutta tulin kyllä kipeäksi parin päivän kuluttua kuvaussessiosta. :P It was worth it!


Leather skirt: Sanna Hopiavuori
Bag: from Italy
Jewellery: Kalevala - Pore
Glasses: Francis Klein


En yleensä osta nahkatuotteita, mutta tämän hameen kanssa tein poikkeuksen aika monestakin syystä. Se on suomalaista käsityötä. Valmistettu kierrätysnahasta. Täydellinen istuvuus. Kiinnostavat yksityiskohdat, sillä hameessa on vetskari etupuolen sivulla, ja se on ommeltu erimallisista nahanpaloista. Uniikki. Vain taskut puuttuvat, mutta saa anteeksi. :P Esiintyy myös brunssipostauksessa Shinyn kanssa.


Nämä Make Wayn Aliona-bootsit* aiheuttivat niin paljon ihastusta koulussa, että yhden luokkatoverin oli heti tilattava samanlaiset! :P Olen heikkona biker bootseihin ja metallisiin yksityiskohtiin, joten näiden kohdalla ei vaan voinut mennä pieleen. Tuo takana oleva vetskari ja kannan kultainen korostus ovat aivan vastustamattomia! En ennen yhtään tykännyt kopisevista kengistä enkä koroista, mutta mun mielestä näistä kuuluu vakuuttava kopina. Mitä mulle on tapahtumassa, onko musta tulossa aikuinen?! :D


Mutta koska tää ei oo mikään tavallinen asublogi, niin päätin vielä loppuun vähän ilahduttaa teitä sinimäisemmällä posella :D Enjoy!


*Affiliate-linkki

Translation:
I received new boots from Bubbleroom*! They're Make Way - Aliona boots. Black biker boots with golden details = irresistible.

20.12.2013

Suteja Sigmalta: F35, E55 ja E05

Sanotaan, että hyvät sudit tekevät meikin. Tässä olen aivan samaa mieltä! Tietenkin minun oli päästävä kokemaan hehkutettujen Sigma-sutien ylivoimaisuus. Minulla ei itseasiassa ole paljon suteja, ja yleensä vain 1 tietyntyyppistä sutia, mikä on mielestäni todella vähän. Pitää koko ajan olla pesemässä vauvashampoolla, ja sitten niillä kestää vieläpä ikuisuus kuivuakin... :P Eli suteja ei voi olla ikinä liikaa! Sain sudit virolaiselta nettikaupalta nimeltä Naturaalkosmeetika, joka myy myös lemppari-mineraalimeikkejäni Everyday Mineralsia! Paketti tuli todella nopeasti parissa päivässä eli jouluksi saattaa vielä hyvinkin ehtiä! ;)


Valitsin itselleni sellaisia suteja, mitkä ovat erityisen hehkutettuja tai minulla ei ole sen mallisista sudeista kokemusta.


Sigma Tapered Highlighter F35 on tarkoitettu korostusvärien levittämiseen. Käytän tätä siis aivan sääntöjen vastaisesti varjostuksiin. :P Rakkautta ensisivellyksellä! <3 Miksei kukaan ole kertonut mulle, että tän mallisia suteja on olemassa??? Tää menee niiiiiiiin täydellisesti poskivakoihin, myös nenän varjostukset onnistuu kapealla kärjellä! Toisaalta tällä voi myös levittää poskipunan, sillä suti leviää leveämmäksi poskia vasten. Ja ahh, se pehmeys... Rakkaussuti oikeesti! Eiköhän tällä hoidu myös korostusvärin levitys. ;) Voisin oikeasti hankkia näitä vaikka kolme, yksi poskipunalle, toinen varjostuksiin ja kolmas korostuksiin. :D Karvat ovat aika harvassa eli käytän tätä mielelläni erittäin pigmenttisten tuotteiden kanssa, kuten Nars. Mutta Clinique Duo Bronzerin levityksessä menee tällä sudilla hieman pidempään, jolloin jälki on myös helpompi kerrostaa ja sopii täten paremmin, esim. aloittelijalle. Mä olin siis niin innoissani tästä sudista ekan käytön jälkeen, että vein sen samana päivänä jopa kouluun kaikkien hypisteltäväksi. :D (Ei mietitä niitä pöpöjä, mitä tuli hypistellessä! :P)


Sigma Eye Shading E55 löytyy kaikkien itseään arvostavien leidien meikkipussista. Ootteko nimittäin törmänneet yhteenkään Youtube-meikkiguruun tai bloggaajaan, joka ei olis tätä hehkuttanut? :P Tarkoitettu luomivärin levitykseen. Olin aluksi vähän epäileväinen tän suhteen, sillä tää on aika leveä. Mun yleisin ongelma silmämeikin kanssa on se, että levitän sitä vahingossa liikaa, liian ylös ja liian sivuille ja vaan liikaa jokapuolelle. Mutta vähänkö tällä oli nopee tehdä silmämeikki! Pari taputusta luomelle, ja se oli siinä! Eikä tullut luomiväriövereitä! Tää myös nappaa itseensä sopivasti luomiväriä, toisin kuin Ecotoolsin silmämeikkisudit, on pehmeä ja tuuhea. Tykkään. Jos meen matkalle ja aion säätää silmämeikin kanssa, niin tää löytyy varmasti sieltä matkalaukusta. Samalla sudilla voi levittää kahtakin väriä, kunhan käyttää sudin eri puolia. ;D Oon vähän laiskuri meikkaamaan silmiä, varsinkin matkoilla... Ja vielä laiskempi pakkaamaan niitä meikkejä matkoille. 


Sigma Eyeliner E05 on tussimainen suti rajausten tekoon. Koska aika monet on hehkuttaneet tussimaisia eyelinereita, joita löytyy muistaakseni KaneboSensailta ja ehkä myös Shiseidolta. Olen aivan älytön kissarajausten fani, mutta viistosudilla ei tuu niin siistiä ja tarkkaa jälkeä, joten olen luistanut tästä(kin) kiireaamuina. :P Tässä sudissa karvat ovat pehmeitä, ne ovat tiiviisti, ja ennen kaikkea suti totteli kiltisti! Tuli siistiä jälkeä, helppo käyttää. Vähän kuin piirtäisi tussilla. :D Ei tarvitse edes omata vakaata kättä! ;)


Löytyykö Teiltä lemppareita Sigmalta? ;)
Do you have any Sigma favorites? ;)



Translation:
I got three brushes from Naturaalkosmeetika web shop. 


Since Sigma has received such hype, I decided I wanted to hop on the bandwagon as well. Even though I had high hopes, I was positively surprised! 

Especially Sigma Tapered Highlighter F35 is a brush I just can't live without. It's meant for highlighting but I use it for shading my nose and cheek bones. It fits just right! And the soft bristles... I actually fell in love with this brush so much that I just had to bring it to school with me so my class mates could feel its awesomeness as well! :P

I was a bit wary of Sigma Eye Shading E55 since it's so big, and my foremost problem with eye makeup is that I tend to put on too much of it. But with this brush, it was really quick to do! Just a few pats, and you're ready to go! Loved this one. Muuuuch better than Ecotools.

Sigma Eyeliner E05 is like a Sharpie marker. Super easy to use, really neat lines. I could do my eyes with this even with my eyes closed, haha! ;D

8.12.2013

Tuto: Ripsipermanentti kotona

Ripsipermanentti-tutoriaali kotona, vihdoin ja viimein sain tämän rustailtua! :) Kuten olen aikaisemmin maininnut, teen itse kotona ripsipermanentin, sillä ripseni ovat aivan toivottomat. Suorat, alaspäin sojottavat, ja ei, mikään taivutus ei pysy niissä. (Shiseidon taivuttimilla olen päässyt parhaimpaan tulokseen, Shu Uemurat eivät olleet muodoltaan yhtä hyvät silmilleni.) Täältä voi lukea vinkkini lyhytripsisten mascaroihin.


Ostan ripsipermis-aineeni aasialaisesta kemppariketjusta nimeltä Sasa. Verkkokaupassa Arezia Eyelash Perming Set maksaa $5,70. Heillä on yleensä ilmaiset postarit yli $39 tilauksille, tarjous on voimassa lähes jokaisena päivänä. Ripsipermanenttiaineita saa ostettua Suomesta kauneudenhoitoalan ammattilaisena/opiskelijana HairMailista noin... 70€ hintaan, jos nyt muistin oikein.


Paketti sisältää:

- vanupuikkoja
- permisaineen
- neutralointinesteen
- kapuloita 
- vanulappuja
Ja ohjeet englanniksi! Kolme käyttökertaa.


Työvaiheet:

1. Muotoile kapulaa pyöreämpään muotoon taivuttamalla päädyistä. Laita tahmea kapula silmiin. Leikkaan yleensä kapulasta pari milliä pois. Suosittelen ripsiliiman käyttöä kapulan kiinnittämiseen, sillä sen oma tahmaisuus ei yleensä riitä minulle. Ripsien asettelun kanssa kannattaa olla tarkkana. Nimittäin, jos jokin ripsistä sojottaa väärään suuntaan, se myös tulee sojottamaan väärään suuntaan seuraavat 4vk! Tässä ei kannata luistaa ;)



2. Levitä permisainetta ripsiin vanupuikolla. Anna vaikuttaa 5-10 min. Annan vaikuttaa 8 min. Ohjeissa neuvotaan peittämään vanulapulla ja lopuksi huuhtelemaan. En ole tehnyt kumpaakaan, sillä dataan yleensä tämän ajan ja tarvitsen silmiäni siihen! :P Lasipipetin saa parhaiten rikki painamalla mustan pisteen kohdalta ja taittamalla, voimaa ei tarvitse paljoa.

3. Laita neutralointinestettä. Anna vaikuttaa 15 min. Peitä vanulapulla (okei, en oo tehnyt tätäkään vaihetta). Lopuksi huuhtele ja irrota kapula.



Lopputulos:

Ilman ripsaria ja ripsarin kanssa.

Toivottavasti tästä oli hyötyä muillekin saman ongelman kanssa painiskeleville! :) Jos Teillä on tietoa, mistä muualta saisi tilattua ripsipermisaineita, olisin erittäin kiitollinen! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...