20.3.2014

Tigi S-factor: Smoothing Lusterizer

Tigin S-factor Smoothing Lusterizer ampaisi kertaheitolla HG-latvojen siloittajakseni! Muita luottotuotteitani voi kurkkia Holy Grail-välilehdeltä. Sain tuotteen mukaani Hämeenlinnan miitistä, ja olen tästä ikionnellinen.

Omaan niin kuivat ja karheat latvat, etten voisi kuvitellakaan eläväni ilman latvojen siloittajaa. Tämä tekee kaiken mitä lupaakin: siloittaa ja selvittää vaivatta. Tuote sisältää myös helmiäishippuja ja saa hiukset kiiltelemään todella nätisti. Hippuset tarttuvat vähän vaatteisiin, mutta se ei pistä silmään eikä haittaa minua yhtään. Tuote tekee hiuksista aiiiiivan taivaallisen pehmeät, mikä on todella harvinainen lopputulos itsepäisessä tukassani. 



Mikä tekee juuri tästä tuotteesta niin paljon paremman kuin muut latvojen silottajat? Siinä, missä silikoniset siskoksensa ja silkkitipat kykenevät täysin samaan ekana päivänä, toisena eron varmasti jo huomaa. Ekana päivänä ei ongelmaa, seuraavana päivänä latvat aiiiiiiiivan takussa vaikka kuinka harjaisin hiuksiani. Jos taas lisään toisena päivänä silkkitippoja tai silikonimönjää, latvat näyttävät helposti lähmäisiltä. Ne klimppiytyvät rasvaisen näköisinä yhteen. Tämän kanssa ei tarvitse lisätä uutta annosta eli riittoisa käytössä.

Incin perusteella en olisi ikinä arvannut Smoothing Lusterizerin olevan näin tehokas ja toimiva tuote. Tuskin olisin itse poiminut hyllystä. Onneksi ammattilainen miitissä kuitenkin osasi valikoida minulle juuri oikeat tuotteet. :)


Translation:
My holy grail - go to product right now! This one does the job like no other! And it keeps my ends tangle free and silky smooth for many days in a row, something that regular silicone or silk drops haven't managed to do.

16.3.2014

Mattamustaa ja hopeaa

Tiedättekös mikä päivä perjantaina oli ?! Nimittäin VUJUPÄIVÄ JEEEEEEE! Vuosijuhlat, tuttavallisemmin vujut, tietenkin vaativat asuun sopivat kynnet. Mattamusta ja hopea valikoituivat Jeffrey Campbellin kenkieni seuraksi.



Pronails - Patented Black
Classics Metallics - Silver


Olen muuten aloittanut työharjoittelun Stylebookissa. Tutoriaalin ja muitakin vinkkejä voi käydä lukaisemassa täältä. :)

P.S. Oli muuten aivan maailman mahtavimmat vujut Lintsillä! Kertoo varmaan aika paljon, kun saavuin vasta kasilta kotiin... Aamulla siis. :D

Translation:
Matt black and silver - nails to match my Jeffrey Campbell shoes!

4.3.2014

Sally Hansen Fuzzy Coat x2

Sain Hämeenlinnan miitistä Sally Hansen Fuzzy Coat - lakat sävyissä Peach Fuzz (oranssi) ja Fuzzy Fantasy (vihreä). 

Luulin näiden olevan paljon ongelmallisempia, mutta yllätyin positiivisesti! :) Kaksi kerrosta kynsillä. Olisin toivonut peittävämpää ja karvaisempaa lopputulosta, mutta ihan kivan näköiset näistä tuli pelkästään kahdella kerroksella. :)




Translation:
Sally Hansen Fuzzy Coat nail polishes. Two coats. Rather cute. :)

2.3.2014

Sivellinunelma Duroylta

Sain Hämeenlinnasta mukaan Unelma-siveltimen Duroylta. Kyseessä on tasapäinen kabuki, joka on aivan unelmanpehmeä! ;)


Duroyn edustaja kertoi meille, että luonnonkarvaisissa siveltimissä on eroja riippuen siitä, mitä karvan osaa on käytetty. Pehmeimpiin siveltimiin on käytetty karvan latvoja, kun taas karheammissa on keskeltä tai juuresta leikattua karvaa. Jos jäi epäselväksi, päätin ilahduttaa teitä mahtavilla Paint-taidoillani :D


Itse tykkään käyttää kabukeja eniten mineraalipohjien levittämiseen. En vain ole jotenkin innostunut levittämään näillä nestemäisiä pohjia kuten meikkivoidetta. Ehken omaa oikeaa tekniikkaa tms. Lempparini nestemäisten levitykseen on lörppö skunkki, sillä saa mielestäni parasta ja peittävintä jälkeä! :) Unelman ehdoton plussa on helppo pestävyys verrattaessa Kicksin BB-siveltimeen tai Shiseidon kulttisiveltimeen. Tykkään myös Unelman isommasta koosta, sillä meikkipohjan saa levitettyä nopeammin.


Unelma on hyvin samanlainen kuin Everyday Mineralsin kabuki (jolle Fantsu on osoittanut hieman rajumpaa rakkautta). Koko, muoto, karvojen pituus, väritys ja pehmeys ovat hyvin lähellä toisiaan. Molemmat ovat synteettistä karvaa. Jos minun pitäisi valita parempi, se olisi Duroyn Unelma. Pidän sen tyylikkäästä mattamustasta lookista enemmän. :) 



Translation:
I got a new brush from Duroy. It's called Unelma = a dream. So, so, oh so soft. Very similar to Everyday Mineral's kabuki. Both are made from synthetic bristles.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...